2016. február 29., hétfő

Plagizáltam az unokám naplójából...

"Nem is gondoltam  volna, hogy 2 nap alatt ekkorát lehet változni. Igaz régóta nem írtam, de talán ez most az egyik legnagyobb jelentőségű változás ami velem történt.
Képzeljétek el észrevettem, hogy a dolgok között komoly összefüggés van. Például kitől kapom a tejet, ki mivel játszik velem, hogy nagyon bírom ha emberek között vagyok, ha ledobok valamit annak jó hangja van, ha verem az asztalt akkor gyorsan kaját kapok, hogy az építőelemeket csak bizonyos lyukakon tudom bedobni stb...
Igaz, hogy már jó-pár hete komolyabb kaján élek, leginkább gyümölcsön. Reggelemet egy banán alma turmixszal indítom, aztán jöhet a sárgarépa, édesburgonya stb.. Csak szólok nőknek szóló hússal ne szolgáljatok (értsd ez alatt a csirkemellet rühellem és kiköpöm, érted?), ja és a zöld dolgokat sem komázom ezért hagyj légyszi a spenóttal.
Most már meg tudom különböztetni, Anyut és Aput, mármint tudom kit akarok látni, ha kimondom a nevüket. Á-Phru-ci ez a kedvenc szavaim egyike, illetve imádom ha Bu valaki ezt mondja mindig röhögök. Illetve ha Apu meg akarja enni a bordáimat :) vagy a lábamat. Ezeken már igazából marha nagyokat kacagok, úgy mint egy felnőtt.
Képzeljétek el már az egész szobát bejárom, akarom mondani bekúszom. Hol forgolódok, hol úgy közlekedek, hogy gurulók hasról hátra és aztán megint hasra, majd hátra. De azért ez a ritkább. Ezenkívül imádok a konyhapulton a Xylafont verni a svájci csengettyűmmel. Ja és imádom a sütőt, meg a riasztót, meg a dugaljakat, meg az Istvántól (Ferenczi) kapott instat kávés dobozt. Ma egyébként láttam a búráját és jópofának tartottam. Képzeljétek el a barátnőjével fotózkodtam :) Na mindegy csípem a búrájukat.
 
Most már meg tudom különböztetni, Anyut és Aput, mármint tudom kit akarok látni, ha kimondom a nevüket. Á-Phru-ci ez a kedvenc szavaim egyike, illetve imádom ha Bu valaki ezt mondja mindig röhögök. Illetve ha Apu meg akarja enni a bordáimat :) vagy a lábamat. Ezeken már igazából marha nagyokat kacagok, úgy mint egy felnőtt.
Képzeljétek el már az egész szobát bejárom, akarom mondani bekúszom. Hol forgolódok, hol úgy közlekedek, hogy gurulók hasról hátra és aztán megint hasra, majd hátra. De azért ez a ritkább. Ezenkívül imádom a konyhapulton a Xylafont verni a svájci csengettyűmmel. Ja és imádom a sütőt, meg a riasztót, meg a dugaljakat, ....

Reggelinél bírom a szüleimet, mert biztos, hogy van olyan pillanat amikor nem figyelnek oda és akkor tuti, hogy bele tudok könyöki, tenyerelni a kajába vagy akár ki is borítani azt és utána szétkenni mindenen :)
Voltunk átsétálni Apuval Nagyinál az is nagyon jópofa volt. Van egy olyan széke amin joystick van. Hát az nekem nagyon tetszik és rá lehet ülni a karfájára is. És van ott egy olyan kis magas hangú eb, aki szintén nagyon jópofa.
A ruháimat már elkezdtem kinőni bőven, Apu ma például egy pullóveremet vágta szét hátul, hogy rámjöjjön, azt mondta jóláll. Hatványozottan többet eszek és szinte alig hízom, már több mint egy hónapja múltam 8 kg, de a 9-et az istennek nem bírom elérni, bár Apu szerint azért egyre nehezebb vagyok :) 
Szóval mindenki meglepődik rajtam, hogy 2 hónappal a korom előtt járok, okos vagyok, szép vagyok és rengeteget mosolygom és én ezt nagyon bírom, hogy mindenki nagyon nagyon szeret."
 
 
Nem is beképzelt ez a gyermek, ugye?
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése