2016. július 22., péntek

Sűrű program

Jön értem a mentő, a héten már másodjára. Kedden, csütörtökön pedig a a Mária utcai bőrambulanciát látogattuk meg.

5 megjegyzés:

  1. Szombat-vasárnap elkezdett bepirosodni a jobb alsó lábszáram, és egy kissé vizesedett is.Ica kihívta az ügyeletet.Az ügyeletes orvos beküldött az Uzsoki sürgősségijére. Azt hittem, nem engednek haza.
    Elküldtek ultrahangra, hogy ki tudják zárni a mélyvénás trombózist.Az szerencsére nem volt. Azt mondták, hogy ez orbánc. Szedjem tovább az antibiotikumot, és hazaküldtek.
    Szerdára tovább dagadt a lábam. Úgyhogy fölhívtam a bőrgyógyászt.Azt mondta, a magánpraxisa alkalmatlan fekélyesek gyógyítására.Mondta hogy csütörtökön menjek be hozzá a Mária utcába.
    Kaptam 2 penicillin szurit a popsimba. És mondta, menjen tovább az antibiotikum.Mivel mára még jobban megdagadt a lábam, nagy nehezen, de sikerült elérni az orvost. Mondta, hogy menjünk be a klinikára, az ügyeletre. Vittünk magunkkal néhány kórházi holmit, ami feltétlenül kell, ha befekszem. Odafelé rendes mentővel mentünk, vissza fizetőssel. Persze mire hazaértünk, már minden patika bezárt, így a felírt plusz gyógyszer kiváltása holnapra maradt, mert Zoliék hét végére leutaztak Péterhez (a volt férjem, a fiam apja) a Balatonhoz.

    VálaszTörlés
  2. Komplikált bajok, az orbánccal együtt nehezen gyógyul. Szorítok neked!

    VálaszTörlés
  3. Gondolok Rád sokat. Borzal,as, hogy ilyen betegen ide- oda küldözgetnek. A mai egészségügyi helyzet az ország szégyene.
    Minden tiszteletem az itt maradt egészségügyi dolgozóké. Nem tehetnek arról, hogy ilyen állapotok uralkodnak.

    VálaszTörlés
  4. Jaj, Györgyi, menj el egyszer egy francia kórházba, vagy egy angolba...Amerikait nem is mondok, mert akinek nincs biztosítása, az esetleg az irgalmasoknál kap hosszútávú kezelést. Nem küldözgették, hanem a kezelés ellenére rosszabbra fordult az állapota. Kicsit lásd már mosolygósabban/racionálisabban a világot.Éveken át vágyódsz valami után, ha megkapod és eleinte kicsit kényelmetlen, máris megy a rinya. Ne haragudj, de annyira sajnállak, hogy nem tudod egy kicsit könnyedebben venni a felmerülő problémákat, miközben Andiéhoz mérhető problémája nem sokunknak van.

    VálaszTörlés