2015. április 16., csütörtök

Egy előfizetőt elveszített a UPC

Mindössze rá kellett volna néznie az ügyintézőnek a kiépített kábelhálózat térképére, akkor láthatta volna, hogy ott húzódik a vezeték. Nem tette.
Szerencsére van másik szolgáltató is!

8 megjegyzés:

  1. Jaj-jaj! Megbánod, ha váltasz, attól tartok. :-((
    Gabó barátnőm T-online-os, és rengeteg baja van a szolgáltatójával.
    Sokkal többször adódik valami gubanc, mint a UPC-nél, és jóval nehézkesebb a hiba-elhárítás. Én sose hagynám el a UPC-t.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én sem örülök neki, de annyira vaskalaposak, annyira csak a számítógépes adatokra hagyatkoznak, hogy meguntunk hadakozni velük.Pedig csak egy kattintás, és máris bejön a kiépített hálózat térképe. Azon világosan látszik, hogy a házig ki van építve a vezeték, csak idáig senki nem vette igénybe a szolgáltatásukat a lakók közül. Vagy egyszerűen kiküldhetnének valakit, hogy ellenőrí

      Törlés
    2. zze a helyszínen. Ha nem lenne igazam, kifizetném a kiszállás díját.De arra sem hajlandók. Az egész utcában le van fektetve a vezeték. Pont a 74/A-t hagyták volna ki? Nem logikus. De egy volt dolgozójuk meg is nézte a térképet, és ki is ment. Még megvan a műszere hozzá.A ház sarkáig van bevezetve a kertben. Sajnos a lakók nem emlékeznek rá, mert kivétel nélkül az előző években vették a lakásukat. Egyedül egy nagyon idős pár van a régiek közül. Neki rémlik valami, de ők nem kértek fizetős TV-t. Nincs rá pénzük. Helyettük Zoli fogja fizetni a kaputelefont, és havi 1000Ft-onként fizetik majd ki neki. Azt mondta, semmiképp ne utasítsam vissza a pénzüket, mert azzal megsérteném a büszkeségüket.

      Törlés
  2. Andikám - már megint megadtad a pontos címedet!
    Sürgősen fogalmazd át azt az egy mondatot! (Vagy töröld az egészet.)
    Figyelj már oda az ilyesmire, mert ez nagyon veszélyes játék!
    SEMMI olyan adatot ne tégy nyilvánossá (fényképet se), amiből be lehet azonosítani a lakáscímedet!

    A UPC-nek leírhatnád a problémádat egy kedvesen siránkozó levélben - kihangsúlyozva, hogy mennyire bánatos lennél, ha el kellene hagynod őket. Ki van zárva, hogy ne találnának megoldást! Egy levélre mindenki nyugodtabban reagál, mint egy telefonra, mert van ideje átgondolni a problémát meg a választ. Csak olyan stílusban kell megszólítani őket, hogy legyen is kedvük segíteni rajtad. De gondolom, neked nem probléma kedvesnek és udvariasnak lenni...

    Amúgy Isten éltessen sokáig!
    Küldtünk az éjjel képeslapot. Megkaptad?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Fura dolog történt velem kétszer is. Nagyban benne voltam a válaszban, amikor hirtelen átváltott a régi blogomra. Másodszor meg egyszerűen kilépett a blogból.
      A képeslapot megkaptam, és válaszoltam is rá!
      Tegnap korábban lekapcsoltam a Netet, ma pedig épp csak bekapcsoltam, aztán elmentem pakolászni. Csak délután roskadtam le ide, és válaszolgattam. A blogomat meg csak éjjel fél 12 után néztem meg, mikor vége lett a Bródy koncertnek.

      Törlés
    2. A UPC-re majd levélben válaszolok, mert úgy látszik allergiás rá a blogom! De most már csak holnap. Remélem, ott meg tudom írni a választ!

      Törlés
    3. Ágikám, április 5-e óta napi szinten hívogattuk Zoli is, meg én is a UPC-t. Levélben is megírtuk nekik a bajunkat. Meg ha nem hisznek a saját térképüknek, menjenek ki, és elleőrízzék..
      Csütörtökön meguntuk, és regisztráltunk a Telecomnál. Zoli keresztanyjáéknak évek óta az van, és nagyon meg vannak elégedve.
      Ha UPC-nek mindegy, hogy elveszít egy előfizetőt, én nem fogok könyörögni nekik.
      A Telecomnál ugyanazt a szolgáltatást megkapom, és még olcsóbb is valamivel.És a legnagyobb előny, hogy áramszünet esetén sem szünetel a távfelügyelet.

      Törlés
  3. Csatlakozom az előttem szólóhoz, Andi, tényleg jó lenne törölni azt a házszámot!

    VálaszTörlés