2015. október 12., hétfő

Olivér látogatása, és érbajok

Olivér tegnap végre megint meglátogatott.
Múlt hétvégén Tihanyban voltak esküvőn.

Arról sajnos csak a facebookon találtok 1-2 képet. Az én itteni albumomban sajnálatos módon nincs benne.
Két hete láttam utoljára. Azóta nagy változások történtek: Teljesen átállt az anyatejre, ezért, mivel tápszert már nem kap, lefogyott kicsit, viszont nagyon megnyúlt!


Bizony az itt tartózkodása bő 3/4 részét átaludta, mivel az autó mindig ilyen hatással van rá.
Ha nem magától ébred föl, akkor nagyon hiszti lesz, így hát hagytuk aludni.


Már érdeklődik a színes játékok iránt, nyúlni ugyan még nem nyúl feléjük:



Azért a látogatás vége felé csak fölébredt, és én végre az ölembe vehettem:


Igaz, a karomban rögtön folytatta is a szunyát.

Hiába ez egy ilyen nap volt.

És most jöjjön a kevésbé vidám téma: 
Valahogy a fekélyből az egyik baktérium bekerült a véráramba. Így begyulladt a lábam. 
Sürgősségi beutalóval mentem az érklinikára. Szerdán felírták az Antibiotikumot, és még valami eszméletlen drága gyógyszert. Pénteken visszamentünk kontrollra, ahol hétfőre behívtak érfestésre.
No, ez a mai nap lett volna. De tegnap éjjel, - talán az idegességtől, -  megint volt hőemelkedésem, és a lábam is fájt, és időszakosan ugyan, de le is bénult.
Péntekre halasztották az érfestést. De mivel akkor ügyeletes is lesz a kórház, talán előbbre kerülök, ha  már a rendelőben megcsináltatom a vértesztet.
Aztán 2-3 hét múlva jön a bal lábamban is az ércsere. Enyhén szólva is parázok tőle, mert az előzőnél 24 órán belül kétszer is negműtöttek, 3,5, és 4,5 órás mély-altatásban. Akkor még jól bírta a szívem.
Azóta viszont történt egy szívkatéterezés, 2 sztent beültetése a  szívkoszorú erekbe. Az altatás pedig veszélyessé vált.

8 megjegyzés:

  1. Szorítok!
    A babázás is jót tesz. :)

    VálaszTörlés
  2. Hát ez bizony szomorú.
    De igaza van Klárinak: a babázás minden bajra igazi gyógyír! :-))
    Te meg stramm kislány vagy, túl leszel ezen is, mint annyi máson.
    (Persze egy kibic könnyen mond ilyet - de hát mi mást lehet itt mondani?)

    VálaszTörlés
  3. Köszi lányok a biztatást. Bizony rám fér!

    VálaszTörlés
  4. Azt még elfelejtettem mondani, hogy szuper jó a rövid hajad!
    Sokkal jobban áll, mint a hosszú. :-)) És mennyivel kényelmesebb!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, végre sikerült egy fodrászt ideédesgetni!
      Úgy volt, hogy Donival együtt újulunk meg, de az aki őt elvitte volna, sajnos megbetegedett, így ő jövő hét csütörtökön megy a kozmetikába, feltéve, hogy nem zuhog aznap az eső. Előre félek, hogy még jobban megfázik. Mert ruhát azt nem tűr meg magán.

      Törlés
  5. De hát akkor mi lesz télen? És eddig mi volt?
    Nem létezik valami szobavécé az ilyen kis szobakutyáknak?

    VálaszTörlés
  6. Eddig is meg-megfázott télen. De a másik lakásban hidegebb napokon csak kétszer ment ki, épp csak elvégezni a dolgát. No meg fiatalabb is volt.
    Szinte egész nap a radiátoron ücsörgött, az utcát bámulva.Ott mindig történt valami érdekes ugatni való. Itt viszont még egy árva macska sincs, csak mindenütt kerítés. Így aztán, ha valaki csönget, vagy jön, ill megy le a lépcsőn, irány a kiskert. meg a csontrágás. Otthon a kanapén lehetett.Itt kisebb a hely. Az alvós fotelját erre nem használhatja, mert nem szeret mocsokban aludni. Hiába a kert, ha nincs pajtása, akivel játszhat. Én is egyre használhatatlanabb vagyok a labdázásra.Ica, Zsuzsa játszik vele ugyan, de nincs sok idejük rá.Amikor otthon voltunk, a radiátoron tudtam egy kis hasvakargatással kényeztetni. Itt a foteljéhez is le kell hajolnom, és a járókeretezést nehezen bírja a derekam, meg a lábam.
    Kutya WC létezik, de Doni túl nagy hozzá, meg aztán ha fiatalon nem szokja meg, nem használja. Itt kevés inger éri, így gyakran megy sétálni, de hidegben, és eső időben ezt sem lehet. Ezért is rajong úgy a panzióért, amit egyre nehezebben tudunk neki kifizetni. Az élet, a kezelések, műtétek sokba kerülnek.
    Zoli azt tervezte, ha megszületik Olivér, kevesebbet dolgozik majd. De a felújítás késik. Már rég itt kéne lakniuk, nem pedig Niki gyerekkori szobájában szoronganiuk.Bármilyen jó fejek is Niki szülei, mégiscsak mindenbe beleszólnak.

    VálaszTörlés
  7. Azt hittem, ide írtam, de úgy látszik, mégiscsak magamhoz: a csontrágáshoz van jobb ötletem, mint a szőnyeg. A többire sajnos nem tudok mit mondani.

    VálaszTörlés