2016. március 7., hétfő

Zoltán nap

Zoli átvitt magukhoz, hogy megünnepeljük a névnapját.
Végre az otthonában sikerült látnom, hogy mennyit fejlődött  Olivér:
Elképesztő, hogy még emlékezett a másik kerekesszékemre, és rögtön keresni kezdte a joysticket:Persze az összecsukhatón nem találta meg. Lehet, hogy engem a tolószékről azonosít?

A fürdőben a kis Puttó:
Egyszerűen nem tudok betelni ezekkel a képekkel.
Van belőle még sok-sok.
Zoli arra kért, olyanok közt válogassak, ahol nem látszik a kukija! :o)

A fürdőkádban:
Játék közben észre sem veszi, hogy le lett mosva fürdetőkrémmel.
Azt már észrevette, hogy  ha végighúzza vizes dolgokon a kezét, azok mind más, és más hangot adnak ki.  Ez nagyon-nagyon jó szórakozás: Újból, és újból el kell végeznie a kísérletet. Megunhatatlan számára.A fürdés végén van még ceremónia:
1: Felállítja a kádban, Oli egyik kezével megkapaszkodik a szélében, és az ott lévő dolgokat belesöpri a vízbe.
2: a csapnál Zoli fogja állva, miközben ő megkapaszkodik a csapban. Zoli megindítja a vizet, miközben Oli meg akarja markolni -persze átfolyik a kezén.
Tegnap Oli rájött vízfolyás, és a kar összefüggésére. Nagyon tetszett neki. Ha erősen fordította el,vastagabb sugárban folyt a víz, ha kevésbe, vékonyabb lett a sugár! Közben mindannyiunkra vetett egy-egy pillantást: látjátok, milyen ügyes vagyok?
3: Hasra puszik, meg fújkálások: visítva röhög!
Ekkorra már nagyon elárad, úgyhogy semmi kifogást nem emel az ellen, hogy apu kiemeli a kádból, és becsomagolja a törölközőbe. Az öltöztetést már Niki végzi, mert a fiúk alaposan elfáradtak a kb 1 órás  viháncolásban.
Mióta a nagy kádban fürdik Niki már nem mer játszani  vele  (kádban), mert Olivér nagyon virgonc- pörög forog. Azokon a napokon csak 10 perc a fürdetés
Oli pár napja már átköltözött a saját szobájába.  Niki nagyon hiányolja. Zoli pedig beköltözött a gyerekszoba szőnyegére-alvásügyileg. Éjjel egyébként is ő az ügyeletes.6 megjegyzés:

 1. Gyönyörűen fejlődik. Nagyon okosnak látszik és Te fantasztikus nagymama vagy.
  Puszillak.

  VálaszTörlés
 2. Tényleg helyes kis portéka. :-))
  Kis vigyori.

  VálaszTörlés
 3. Az, az! Csak egyszer hisztizett be estefelé, amikor az anyja betette az etetőszékbe, mert etetési idő volt. De kikövetelte, hogy szopizhasson. Esténként azt szokott, csak Niki most nem akart elvonulni vele.

  VálaszTörlés