2015. augusztus 31., hétfő

4 napos unoka, és elektromos kerekesszék

Pénteken még bementem a kórházba, mert most szombatig nem fogom látni Olivért.
Szegénykének 3 napig hiányolnia kellett az anyatejet. Pénteken végre kinyitott a tejcsárda gyerkőc legnagyobb megelégedésére, mert addigra majdnem 30 dekát fogyott. Mohón szopizott. Nem akarta betartani a 3 órás szüneteket. Nagy hangon követelte a csárda újbóli megnyitását.
Már kinyílt a szeme. 20-30centi távolságban már rá tudott csodálkozni a világra. Megragadta a csörgős pamuttigrise farkát, és nagy erővel rázta. Elhajította, aztán mikor újra a látóterébe került, újra megmarkolta.


Tündérien nevetett rám, és hihetetlen erővel szorította a hüvelykujjamat.

                                                                Zoli keresztanyjával




Azt mondja Zoli, most pótolja a 3 napos éhkoppot. Eszik-alszik, majd újra kezdi elölről.
Jaj annyira szeretném megint látni. 2 nap alatt olyan sokat változott.


                                                         Utazunk a kórházból Csepelre!

                                            Nem igazán érdekel a kocsi. Elbóbisoltam a hosszú úton.
                                            Anyukám szerint elkel rám a takaró.

                                            

Ma meghozták az új elektromos kerekesszékemet. Meyra  Derby 1433. Könnyű irányítani, fordulékony. Nagyon élvezem. Csak azt kifogásolnám, hogy ha beállítom egy sebességre, azon nem tudok finomítani, úgy mint a mopednél. A szobában ez nem gond, na de az utcán?  Igaz, hogy a lakásban csak az egyes fokozatot tudtam kipróbálni. Elképzelhető, hogy nagyobb fokozaton, ha nagyon finoman nyomva előbbre a joy stick-et, lehet finomítani, de egyelőre, akármennyire finoman nyúlok hozzá, az eredmény alig érzékelhető.
Holnap kellene kontrollra mennem, csak épp egyelőre még nem tudok kimenni vele a teraszra. Onnan a rámpán le tudok majd gurulni, de kell egy áthidaló a teraszajtóhoz. No, meg nem is szólva arról, hogy 13-ra kéne menni, holnapra pedig még ennél  is nagyobb hőséget jósolnak. Nálam a teraszon, árnyékban már ma is 33,5 fok volt a csúcs.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése