2016. március 28., hétfő

Locsolók

Miután tegnap az egész napot Zoliéknál töltöttem, nem számítottam arra, hogy ma meglátogatnak.
Pedig Zoli elhozta Olivért locsolkodni!
Kép persze nem készült róla, mert csak ketten jöttek, a fiúk. Olivér tündéri volt, mint mindig.
Elmondták, hogy jártak már Zoli keresztszüleinél is.
Ideje lenne már gondoskodni Olivér keresztelőjéről is. Lassacskán már a saját lábán fog menni a keresztelőjére.
Nagyon szeret álldogálni, ha van mibe kapaszkodnia. Olyankor képtelenség leültetni. Megfeszíti magát, nem hagyja.




Tegnap én adtam neki az uzsonnáját. Hatalmas étvágya van: Két deci  almás banánpépet simán megevett.




Aztán játszottunk az etetőszékben. Niki azt mondja, ez kész csoda, mert amint elfogy a kaja, máris kéredzkedik  le a földre.



Nagyon tetszett neki, mikor sikerült megpörgetnie a bagoly fejét. Egy darabig nézte, hogyan pörög, aztán rácsapott a két kezével, és a pörgés megállt. Aztán kezdte az egészet elölről.




Kész vagyok a Telecomos internettől. Naponta többször előfordul, hogy megszűnik vele a kapcsolat. Van, hogy csak néhány percig, fél óráig nincs kapcsolat, de olyan is előfordult már hogy ez az állapot órákig is eltartott.
Ráadásul idáig a facebookra nem engedte a képeket feltölteni, most pedig a bloggal játssza el ugyanazt.
Mindegy, most aktuális ez a beírás. Majd később kitalálom, mi is  baja.
A face-en vannak most feltöltött képek, ott megnézheti aki akarja. Igaz, nem mind van ott amit ide szerettem volna.  
Egyre jobban utálom ezt a lap-topot.

4 megjegyzés:

  1. Most akkor a laptopot utálod, vagy a TELECOM-ot? :-))
    Én mondtam neked, hogy visszasírod majd a UPC-t...

    De megnyugtatásodra (????) közlöm, hogy most este (már inkább éjjel) nálam is eltűnt a net egy időre. Előtte meg a levelezőm sztrájkolt..... pedig mind a kettő UPC. Mit mondjak? Nem örültem.... Ki tudja, mi akar ez lenni. :-((

    VálaszTörlés
  2. Ágikám, mindkettőt utálom! Mikor ideköltöztem, kértem a UPC-t hogy ide is őket kérném, de a központ azt mondta, hogy itt nincs. Bár előzőleg kihívtam őket, és szerintük igenis van. Érdekes módon a 74-ben, és a 76-ban is van.a 74/A -t ők nem is láttak a központban Több, mint 2 héten keresztül naponta veszekedtünk velük. Internetem az volt, Vodafon mobil. Zolinak jár a telefonjához ingyen. De a TV nagyon hiányzott. Így kerültem a Telecomhoz. Eltelt kb. 2-3 hónap, mikor a központ végre felébredt- addig tartott, míg a kiszálló dolgozóitól hozzájuk is eljutott az infó: létezik 74/a, és a ház sarkáig be is van vezetve a kábel. Fellhívtak, hogy hétfőn jönnek, és bevezetik. Megkérdeztem tőlük, hogy fizetik-e a Telecomnak a hűségidőmet, mert akkor természetesen jöhetnek. Persze, hogy nem vállalták át! Nos így kerültem én ehhez a díszes társasághoz.A Ciklámenben 250-es itt 125-ös az internet sebessége. Nem is lenne ebből gond, ha nem fagyna le időnként a német barátnőmmel folytatott csevegésnél a kép, és egyes videóknál nem szakadna meg a zene, vagy a beszéd úgy fél percenként. Meg egyes elmúlt műsorokat ha meg akarok nézni, borzasztóan zavaró, és élvezhetetlen. Igaz, ha kibírom a szakadozott adás végéig, másodjára már egyfolytában is megnézhetem.
    De azt hiszem, ezt a történetet akkoriban le is írtam.
    A UPC-től jár az okos telefonra is ingyen net -ha majd egyszer végre megkapom a karácsonyi ajándékomat. A Ciklámen utcai UPC az én nevem fut, úgyhogy azzal semmi gond. A Telecomnál ilyen + ajándék nincs. És analóg telefon sincs, csak digitális. Ezért kellett a riasztóm távfelügyeleti bekötéséhez csekély 60-ezerért rádiós bekötést alkalmazni.

    VálaszTörlés
  3. Igen, arra emlékeztem (de csak úgy nagyjából), hogy nem önszántadból hagytad el a UPC-t.
    Analóg telefon? Szerintem olyan már sehol sincs. :-))
    Nekem ugyanaz a készülékem van, amit '94-ben kaptunk (életünk első telefonja!), de a kábeleit rég átbuherálta a MATÁV..... bocsánat, TELECOM.

    VálaszTörlés
  4. A UPC-nél még létezik.Lehet, hogy már nem kapható, de a régiek megmaradtak.
    A képeket Zoli tette föl. Az elsőhöz nem ezt akartam betenni, mert ez már kétszer is volt.A többi viszont stimmel. Én ma meg sem kíséreltem.

    VálaszTörlés