2016. április 23., szombat

Vannan még jó emberek...

Hédi véletlenül  rossz címet írt a nekem feladott gyógyszerre. Egyszer csak megkereste valaki a facebook-on: - Ne haragudjon a zavarásért, de az én postaládámban landolt egy Ön által  levélként feladott csomag.  Megkérdezhetném az illető hölgy pontos címét, hogy eljuttathassam neki?
A sok pofon után, amit a héten az egészségügytől kaptam, hihetetlenül jól esett.  Kicsit visszaadta az emberekbe vetett hitemet.
Valószínűleg fiatalemberről van szó, mert kinek másnak jutna eszébe ez a pofonegyszerű megoldás?
Hálás vagyok neki,  hogy nem egyszerűen a kukába dobta, hanem vette agának a fáradtságot, és megkereste a feladót.
Talán majd a jövő héten  leírom az elkeseredésem okát. Az egészségügy nem csak romokban hever, de az utolsó években kegyetlen szabályokat is hozott. illetve nem is az Egészségügy, hanem a Parlamentben unatkozó  agyatlanVízfejek.

8 megjegyzés:

  1. A kegyetlen szabályokról Stali is mesélhetne, ha még élne...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sajnos tudom. Azóta pedig tovább romlott a helyzet.

      Törlés
  2. Hát FB-on biztos nem keresném a feladót, de levélben vagy telefonon igen (feltéve, hogy van vezetékes telefonja, és szerepel is a telefonkönyvben) - vagy egyszerűen visszaküldeném a pakkot a feladónak. Ehhez nem kell feltétlenül fiatalnak lenni. :-))
    De azért tényleg nagyon klassz, hogy megkaptad, ilyen kalandosan.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Míg elviszi a postára, sorba áll, fizet, stb... így sokkal egyszerűbb volt, szerintem. A fb.-ot pedig főleg fiatalok használják, azért gondoltam, hogy az. Mondjuk nem találtam el, mert a kép alapján olyan korombeli lehet. Nem találkoztunk, mert bedobta ma délután a postaládámba. Én is a fb-n kerestem, és köszöntem meg neki. Csak a házszám volt elírva. Az utca stimmelt. Ma délutántól ismeretlen ismerősöm lett.
      Nem kellett semmi mást tennie, mint beírni 1 nevet, és ráklikkelni a keresésre. Nem sokkal egyszerűbb így? Egy próbát megért. Bejött. Vezetékes telefon ma már ritka, mint a fehér holló.
      Én szeretem a fb-ot.
      De az már tényleg csoda, hogy léteznek még ilyen emberek.

      Törlés
  3. Az előző bejegyzésednél most már én se látok egyetlen képet se. :-))
    Egyébként ott unatkozik egy kommentem már egy hete - szerintem még nem olvastad.
    Ez már tényleg tiszta gutaütés, hogy nem lehet látni nálad az új kommenteket! Nem tartana öt percig se kirakni azt a nyavalyás komment-dobozt ide oldalra!

    VálaszTörlés
  4. Zoli szerint nincs ilyen lehetőség. Megkértem rá, megnézte, nem talált.

    VálaszTörlés
  5. Akkor talán nézze meg még egyszer. :-))
    A Részeg Szamárnak külön varázsolt ilyen lehetőséget a BLOGSPOT?
    Mivel hogy nála láthatók az utolsó kommentek...
    A beállításoknál kell lennie olyan menüpontnak, hogy dobozok vagy oldaldobozok. Ki van zárva, hogy pont a BLOGSPOT-on ne legyen, mikor a legócskább kis blogportálokon is van.

    De miért kell ehhez Zoli?
    Nagylány vagy, meg tudod nézni egyedül is!
    Ne hagyatkozz másra és ne képzeld azt, hogy nem tudsz bánni a saját blogoddal! Tessék szépen körülnézni az admin oldaladon, hogy egyáltalán mi minden van ott. Ezek nem ördögi dolgok, nem lesz tőlük semmi bajod. :-)) Nem kell félni semmitől, mert minden változtatásnál ott a "Mégse" lehetőség.

    VálaszTörlés
  6. Most írjam le még egyszer, amit már vagy ezerszer leírtam?
    Az agyvérzésem után már nem tudok gyorsolvasni, sőt, az egyszerű olvasás, értelmezés is egyre nehezebben ment. Az agyamnak pont az a része sérült, és az idők folyamán ez egyre rosszabb lett. Néha egyetlen mondatot is 20-szor egymás után elolvasok, és még mindig nem fogom fel.
    Hiába hivatkozol R SZ-re, hogy nála van. Most nincs ilyen lehetőség Zoli szerint. Mindig változik valami, szerintem egyre rosszabb lesz, de én már nem tudok tanulni, értelmezni.
    Légy szíves, szállj le erről a témáról.

    VálaszTörlés