2006. január 4., szerda

Ma végre el tudtam menni a Bankba, a megtakarítási számláról átutalni pénzt a folyószámlámra, mert már teljesen lemerült,és a csekkek csak jönnek.
Hiába, a 45 e. Ft-os nyugdij még a rezsimre sem elég.
Meg kellene már irnom azt az ajánlott levelet a férjemnek,hogy legalább a közös házunk használata fejében fizessen minimum havi 30 ezret, mert magától nem hajlandó fizetni. A válópert csak az után akarom beadni, ha majd anyósom meghalt. Nem szeretném, ha Péter rám fogná, hogy azért halt meg az anyja, mert miattam felizgatta magát. Az örökségéből legalább ki tud majd fizetni. Ágitól is jó lenne a kölcsönadott pénzemnek legalább a kamatait megkapni. Eredetileg csak 10 napról, legfeljebb 2 hétről volt szó, de azóta már több mint 9 hónap telt el. Én pedig szégyellem kérni tőle. Annak a pénznek a halálomig ki kell majd tartania.
A karácsonyi és szilveszteri történéseket majd később írom le. A vasalni valókat kellene most már lerendeznem, mert már vagy 4-5 adaggal vagyok elmaradva. Ráadásul a legutolsóba belekerült 1 papírzsebkendő is. még hátra van 3 adag szennyes is. Mióta Zoli hazahordja a szennyesét, nem tudom magamat utólérni. Ráadásul a vasalás is nehezen megy, mert azonnal megfájdul a lábam. Csak fájdalomcsillapítóval tudok dolgozgatni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése