2015. szeptember 15., kedd

A 4 napos Olivér naplójából




Adtak nekem cumit, hogy ne bőgjek. Haha a buták, ugyan elfogadtam egy fél órára és már a saját kezemmel tartottam bent a számban, hogy lássák milyen nagy fiú vagyok, de aztán elkezdtem unatkozni és hát sírással szórakoztatni magam :) Itt most aztán biztos nem lesz éjjel alvás, korai volt innotok a medve bőrére - hahaha

Na szép estét és 24 órás műszakot, pusszantás

Ollivér

Ui: ma 3780 grammot nyomok
 
 
A rémálmaim közé tartozott, hogy Olivért rászoktatják a cumizásra, amiről aztán nagyon nehéz leszoktatni. Számtalanszor láttam, mekkora traumát okozott ez a kicsiknek. 
Nem mondtam  nekik soha, nehogy véletlenül kioktatásnak vegyék!

De őkelme okosabb volt a szüleinél.! Kipróbálta ugyan a kedvükért, de egy idő után kiköpte, mondván hogy ebben nincs is kaja. Még apuci sem tudta megnyugtatni.  Ekkor még csak tanulgatták a baba jelzéseit. De aztán anyuci rájött, mi is itt a baj és gyorsan teljesítette is a kívánságát..

4 megjegyzés:

  1. Minden na menetrend szerint halad. Hajrá. Csak így tovább!

    VálaszTörlés
  2. Olyan szép nagy baba, mintha több hetes lenne már.

    VálaszTörlés
  3. Látnád a mostani képeket! 3-4 hónaposnak tűnik. Niki Góliátnak becézi!
    A védőnő szerint túl gyorsan fejlődik. Letiltotta az éjszakai tápszerről. Így Zoli teáztatja. Hajnalban meg cicizik.Mivel magától hasra fordul, már a mászással kísérletezik, szerencsére egyelőre nem túl nagy sikerrel.Bár már csak napok kérdése. A baj csak az, hogy egy pillanatra nem lehet magára hagyni az ágyon.Márpedig helyhiány miatt ott pelenkázzák.

    VálaszTörlés